Klubmodul henter siden
Mini Stars, every little star
221
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Forlæng magien fra vores "Micro Stars"-klasser med "Mini Stars" hos Stardancestudio. Dette er en vidunderlig klasse, hvor vores unge stjerner kan tage deres dansefærdigheder til det næste niveau. 


"Mini Stars" er designet til at være et festfyrværkeri af sang og dans. I denne klasse tager vi skridtet videre og begynder at danse "på rækker" foran spejlet, mens vi øver grundlæggende teknikker på en sjov og tilgængelig måde. Det er en time, hvor godt humør og glimt i øjet er en fast del af repertoiret.


Vores små stjerner får muligheden for at danse 'over gulvet', lære nye trin, og arbejde på deres koordination og timing. Og intet slår det sus, de vil opleve, når de giver den max gas foran spejlet til deres yndlingssange!


Hvis dit barn er typen, der ikke kan stå stille, når musikken spiller, eller elsker at være i rampelyset, er "Mini Stars" helt sikkert holdet for dem. Her vil de udvikle deres dansefærdigheder, selvtillid, og kærlighed til musik, mens de får nye venner og skaber minder, der vil vare hele livet.


Hos Stardancestudio tror vi på, at hver lille stjerne har mulighed for at skinne. Med "Mini Stars" får dit barn chancen for at udtrykke sig, udvikle sin kreativitet, og opdage glæden ved dans på et helt nyt niveau. 


Vi ser frem til at byde dit barn velkommen til "Mini Stars". Lad deres danseeventyr fortsætte hos Stardancestudio, hvor hver lille stjerne kan skinne!

Læs mere

Fra 5 - 6 år. Dette hold danser i studio 2 på Carlshøjvej 6. Bemærk vi danser fra august til juni. 

Startdato
29.08.2023
Slutdato
11.06.2024
Tid/Sted
Tirsdag 16:45-17:15 Cykelhuset (Dansestudie 3), Dansestudie 3
Pris
486,00 kr.
81,25% rabat fratrukket.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram