Indehaver af Stardance studio
Jeanne junker Jørgensen
Beskrivelse

Jeanne er indehaver af Stardancestudio og uddannet i disco, hiphop, jazzballet, swingdanse, Rock'' n Roll, standard og latindanse ved De Danske Danseskoler.

Jeanne er en super erfaren underviser, der med hendes altid positive og charmerende sind finder den gode stemning i undervisningen. Jeanne er fantastisk til at se den enkelte elev og det er vigtig for hende at få hendes elever til at vokse og stråle. Hun har ført utallige formationshold til både Danmarksmesterskaber, Europamesterskaber og Verdensmesterskaber med stor succes og hivet både Guld og Sølv med hjem til Danmark. 
 
Jeanne brænder ligeledes meget for undervisningen af hendes børnehold og elsker indlevelsen og fantasien det medbringer, at skabe et danseunivers for børn. 
 
Jeanne er ligeledes uddannet mentaltræner og high performance coach ved Master of Mental training v. Rasmus Bagger. En uddannelse der har givet værktøjer til at hjælpe og støtte, når man skal være bedst når det gælder, samt en stor indsigt i den menneskelige psyke, der i den grad styrker hendes undervisning. 

Mere end 28 års undervisningserfaring. Dommerlicens gyldig i DK & udland. 


Se hele beskrivelsen
Instruktør 2
Caroline Wøldike Jørgensen
Beskrivelse

Caroline kan siges at være født og opvokset hos Stardance og har haft passion og talent for dans siden hun var helt lille.

Hun har i mange år turneret på højt plan, og opnået EM guld i disco hele 3 gange.
 
Caroline er en smilende og dygtig pige, som primært underviser danseskolens elite discodansere - og har allerede sendt formationer og small groups til EM og VM.
 
Caroline vægter smil og et godt forhold til sine elever højt og elsker samtidig at videregive sin ekspertise. På Carolines hold er du sikret smil, grin og udfordring som udvikler enhver danser.
Se hele beskrivelsen
Freja Jørgensen
Beskrivelse
Freja er en utrolig dynamisk og nærværende underviser, der med sit positive sind for alle sine elever til at stråle og tro på sig selv. 
Freja har selv danset hos Stardancestudio fra barnsben af og vundet mange flotte titler med hendes turneringsdans- heriblandt kan nævnes Europamester, Danmarksmester og finalepladser i VM finaler.
 
Freja har danset Hip Hop, girlstyle, commerciel, disco og Contemporary og vil undervise i både Girlstyle, Disco og Lyrisk dans hos Stardancestudio. 
 
Freja har aldrig stoppet med at uddanne sig som danser og hendes flid og iver har bragt hende langt. Hun har uddannet sig som danser ved Copenhagen Dance Space og er I år med i Compagniet ved Gaardbo dans.Vi er utrolig glade for, at vi har glæde af Freja''s ekspertise og kreativitet og kan med sikkerhed sige, at eleverne også er meget glade for Freja''s timer. 
Se hele beskrivelsen
Cecilie Werner
Beskrivelse

Cecilie er en meget inspirerende og nærværende underviser, der ser og tager interesse i alle elever.

Hun har danset siden hun var 3 år gammel og har prøvet kræfter af med de fleste stilarter, men foretrækker og skal undervise i moderne dans.

Cecilie har gennemført Stage deltidsdanseuddannelse under Simon Glæsel og har også taget Copenhagen Dance Education 1-årig danseuddannelse.

Hun kan lide at sætte sit eget personlige præg på koreografier og er meget glad for improvisation/freestyle hvilket hun gerne vil give videre til sine elever. For Cecilie handler dans ikke kun om trin og dygtiggørelse, men lige så meget om den personlige udvikling og modning, hvilket altid kan ses i danserne.

Cecilie vil være den drivende kraft bag KOMPAGNI S 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Laura Vikkelsø Hammershøj
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Pernille Kledal
Beskrivelse
Pernille vil undervise vores nye Tik Tok hold om mandagen. 
 
Pernille har danset på danseskolen siden hun var helt lille og man møder hende altid med et smil på læben og et positivt sind.
 
Til Tik Tok hos Pernille, vil man opleve en lektion med grin, attitude, god energi og masser af det helt nye fra verdenen af Tik Tok. 
Er du en af dem der står derhjemme foran spejlet og øver alle dansende fra Tik Tok, så kom og dans og del din glæde med Pernille og de andre fra holdet, når Pernille med sin charme og varme vil guide jer sikkert igennem alle de små sjove dansetrin. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hannah Jeppesen
Beskrivelse
Jeg hedder Hannah.
 
Jeg har danset siden jeg var 6, og jeg har altid gjort det med et kæmpe smil på læben. Jeg har prøvet en masse forskellige stilarter som disco, house, ragga og girlstyle, men jeg har uden tvivl en kæmpe forkærlighed for old school hiphop.
 
I mine timer kommer jeg til at lægge kæmpe vægt på at vi skal have det rigtig sjovt og samtidig få svedt en masse. Om man har danset før eller ej spiller ingen rolle, vi skal nok sørge for at få alle med!
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Tomas Henriksen
Beskrivelse
Hej!
Jeg har danset siden jeg var barn on and off. Startede med hip hop og disco i 3-4 klasse. Efter et år på idrætsefterskole fik jeg blod på tanden for dansen.
Jeg startede på Stepz 1 årige Danseuddannelse i 2006 og gik der 1½ år. Da jeg afsluttede min uddannelse i
København havde jeg ikke fået nok af dans, så jeg søgte om optagelse på ” Iwanson International School Of
Contemporary Dance”i München og kom ind sommeren 2008.

Jeg gik alle 3 år i München og ved siden af skolen havde jeg undervisnings jobs og danse jobs for at opbygge en
masse erfaring. Efter min uddannelse på Iwanson, blev jeg tilbudt et dansejob på ”Staatstheater am
Gärtnerplatz”
Jeg en person som elsker at underholde og stå på en scene. Jeg er scenevant og det er en stor glæde for mig at
optræde. Jeg er en meget social og åben person og har altid kunnet lide at være en del af en gruppe.

Jeg har deltaget i musicals siden jeg var 15. Jeg har i gennem mine uddannelser både i København og München
deltaget i talrige forestillinger og shows. Før jeg begyndte min professionelle dansekarriere var jeg
springgymnast i 15 år.

Jeg er en meget alsidig danser og instruktør, som har prøvet sig af med mange forskellige stilarter, blandt andet ballet,
moderne, jazz, hip hop, reggaeton og dancehall mm. Som jeg nævnte ovenfor er jeg uddannet på en ”moderne
skole”, men min passion ligger indenfor jazz og hip hop verdenen.
I mine timer kommer man hurtigt til at få et smil på læben. Jeg er en meget glad og smilende instruktør med virkelig meget erfaring i at undervise børn og teenagere. Jeg lægger stor vægt på ”korrekt” træning, dette vil altså sige jeg går meget op i teknik og skadefri undervisning. Jeg tror på at man bliver en bedre danser ved hårdt arbejde og glæde for dansen. 
 
Uddannelse

2014 Zumba Instruktør uddannelse

2008/08 - 2011/07 Iwanson International School Of Contemporary Modern Dance

Moderne Danser
3 årig danseuddannelse i München.

2006/08 - 2007/07 Stepz Danseuddannelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Stine Lyck
Beskrivelse
Stine Lyck er uddannet pædagog og arbejder dagligt med børn og unge mennesker.
 
Udover sit arbejde som pædagog er Stine en ivrig danser. Igennem hele sit liv har Stine haft med dansen at gøre. Først som børnedanser, hernæst som mangeårig hjælpetræner på dansehold med en sideløbende dansekarierre med flotte resultater. 
Da Stine blev ældre startede hun med at undervise egne hold og har gjort dette lige siden.
 
For Stine handler undervisningen meget om at dele sin glæde for dansen med eleverne og give dem et værktøj i deres dagligdag, der kan bringe glæde, selvtillid og sjove oplevelser med på vejen. 
 
Stine vil i denne sæson undervise om mandagen i studio 3 
Se hele beskrivelsen
Vis hold

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle