Klubmodul henter siden
Disco solo/duo træning
113
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Hvis du elsker at danse turneringer og stræber efter at skinne på dansegulvet i turneringssammenhæng, er Stardancestudios Disco Turneringstræning lige noget for dig. 


Denne time er dedikeret til vores konkurrencedygtige dansere, der er klar til at tage deres disco-dansefærdigheder til det næste niveau. Her vil du arbejde intensivt med din egen discoserie, den du fremfører i solo eller sammen med din duo makker ved turneringer.


Vores erfarne instruktører vil give dig individuel feedback, råd og vejledning for at forbedre og finpudse din præstation. Du vil få inspiration til nye trin og spring, og blive udfordret til at nå dit fulde potentiale. 


I vores Disco Turneringstræning lægger vi vægt på både teknik og spring, men også på det sociale aspekt af dansen. Du vil få chancen for at skabe bekendtskaber med de andre elever fra danseskolen, der også deltager i disco turneringer i DDD. Sammen vil I skabe et stærkt fællesskab og støtte hinanden på vejen til succes.


Hvis du har drømmen om at blive en fremragende discodanser og stråle på turneringsscenen, så er vores Disco Turneringstræning det perfekte springbræt for dig. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finpudse dine færdigheder og nå dit højeste potentiale som danser.


Tag din dansepassion til det næste niveau med Disco Turneringstræning på Stardancestudio. Vi ser frem til at se dig på dansegulvet!

Læs mere

Int. Solo/duo træning for alle turnerings dansere i international række, samt national junior konkurrence dansere. Bemærk dette hold danser frem til Int. DM i Juni 2024.

Startdato
28.08.2023
Slutdato
10.06.2024
Tid/Sted
Mandag 18:45-19:45 LPS - ( Lyngby Private Skole ) Dansestudie 1 & 2, Lyngby hovedgade 56
Pris
1312,00 kr.
71,88% rabat fratrukket.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram