Klubmodul henter siden
K-POP St4rcrew
K-pop Dance Cover | 414
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Bliv en del af K-POP feberen hos Stardancestudio! Lige i hjertet af 2800 Kgs Lyngby, byder vi velkommen til vores dansetimer i K-POP, genren der har erobret verden med sine fængende melodier, energiske danserutiner og farverige videoer.


K-POP, eller Koreansk Popmusik, er meget mere end bare en musikgenre. Det er en kulturel bølge, der indeholder alt fra mode til sprog, men mest af alt er det kendt for sine signatur dansebevægelser. I vores K-POP klasse får du muligheden for at lære nogle af de mest populære dansebevægelser fra dine yndlings K-POP hits. 


Fra BTS' synkroniserede trin til BLACKPINK's kraftfulde koreografi, vil du få en autentisk K-POP oplevelse. Vores dygtige instruktører vil guide dig gennem hver bevægelse, fra de små detaljer til de store spring, så du kan danse som en ægte K-POP stjerne!


Vores K-POP klasse er designet til at være sjov, energisk og inkluderende, uanset din alder eller erfaringsniveau. Vi elsker at se vores elever få selvtillid, imens de danser til musikken, der gør K-POP til en global sensation.


Så, uanset om du er en erfaren danser, eller dette er din første danseklasse, kan du forvente at have det sjovt, lære nye dansebevægelser og blive en del af vores K-POP community her hos Stardancestudio.


Kom og mærk K-POPens puls med os - vi glæder os til at danse med dig!

Læs mere

Som de allerførste i Kongens Lynby tilbyder vi K-pop-dans som hold. Så elsker du K-pop, og har du lyst til at lære de hotteste dance moves, så er dette hold lige noget for dig. Holdet er for dansere mellem 11-15 år, som har lyst til at have det sjovt og danse til den musik de elsker allermest!

Du skal blot brænde for at bevæge til musik af blandt andet fra BTS, STRAYKIDS, BLACK PINK, TWICE, EXO og mange flere. Der kræves ingen dansefaring. 

Startdato
31.08.2023
Slutdato
13.06.2024
Tid/Sted
Torsdag 18:45-19:30 LPS - ( Lyngby Private Skole ) Dansestudie 1 & 2, Lyngby hovedgade 56
Pris
669,00 kr.
81,25% rabat fratrukket.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram