Klubmodul henter siden
Girlstyle
310
Info

Dyk ned i det levende og glade univers af Girlstyle-dans på Stardancestudio. En dansestil, der hylder kvindelighed, attitude, og fænomenal girlpower.


Girlstyle er en subgenre af hip-hop, der i de seneste år har fået en rivende popularitet. Det er dansestilen, der får musikvideoer til at glitre og gløde, dansestilen der er elsket af globale superstjerner som Doja Cat, Meghan Trainor, Beyoncé, Jennifer Lopez, Britney Spears, og The Pussycat Dolls.


Med rødder i forskellige danseformer som whacking, vogue og flere, er Girlstyle en eksplosiv fusion af styrke og sensualitet. Dansen er et forførende væv af bevægelser, der er lige så flydende som de er kraftfulde. Med Girlstyle er hvert trin en styrkeerklæring, hvert sving et oprør, og hvert hop et glimt af frihed.


Hver Girlstyle-lektion på Stardancestudio er en sjov og energisk rejse, der opmuntrer til at udtrykke din indre diva, styrke din selvtillid og opdage din egen unikke rytme. Du vil blive udfordret til at slippe din indre superstjerne løs, samtidig med at du forbedrer din teknik, fleksibilitet og udholdenhed. 


Men Girlstyle er mere end bare en dansestil. Det er en hyldest til det feminine, en fejring af selvsikkerhed, og en opfordring til at eje scenen med styrke og glimt i øjet. I Stardancestudio vil du føle dig både inspireret og styrket, mens du træder i fodsporene på nogle af verdens største kvindelige dansere og kunstnere. 


Kom og vær en del af vores Girlstyle-fællesskab hos Stardancestudio. Uanset om du er ny til dans eller har mange års erfaring, så har vi plads til dig. Vi lover, at du vil forlade vores studie med et stort smil på læben, en styrket selvtillid og en fornyet kærlighed til dans. Oplev glæden ved Girlstyle  - vi kan ikke vente med at byde dig velkommen til dansegulvet!

Læs mere

Fra 12 - 14+ år Niveau 2 + 3 Dette hold danser i studio 1 på lyngby Private Skole. BEMÆRK sæsonen går fra august til juni, med enkelte uger, hvor der er lukket grundet eksamen i salene mm. 

Startdato
30.08.2023
Slutdato
12.06.2024
Tid/Sted
Onsdag 17:15-18:00 LPS - ( Lyngby Private Skole ) Dansestudie 1 & 2, Lyngby hovedgade 56
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 8 rater i alt.

Ved tilmelding betales 4. rate a 446,00 kr.
Plus 1338,00 kr. for 1. og 2. og 3. tidligere rate(r)
Total betaling ved tilmelding = 1784,00 kr.

Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 3568,00 kr.
Raterne forfalder
01.01.2024 og 01.02.2024 og 01.03.2024 og 01.04.2024 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før hver rate skal betales.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram