Klubmodul henter siden
Disco/Showdance
410
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Introducer dit barn til vores Disco og Showdance klasse, et festfyrværkeri af dans, bevægelse og underholdning! Denne klasse er særligt designet for børn i alderen 6-10 år, og bringer den pulserende Disco og det teatralske Showdance sammen i én energisk og underholdende time.


Disco er en dynamisk og livlig danseform, der danses i et højt tempo til tidens mest populære musik. Med fokus på akrobatik, spring og smidighed, lover vores Disco-undervisning en sjov og spændende oplevelse, der vil give sved på panden og smilet frem hos børnene.


Overgår vi til Showdance, bringer vi en hel anden dimension til danseundervisningen. Showdance er kendt fra musicals og teater og legemliggør det spektakulære og underholdende ved dans. Her vil dit barn arbejde med teknik og styrke, som forbedrer dansefærdighederne på tværs af stilarter. Vi fortæller små historier gennem dans, og dit barn vil få mulighed for at udfolde sin kreativitet og udtryk.


Vi sørger for at tilpasse vores lektioner efter børnenes aldersgruppe, og sikrer at vi ikke inkluderer løft i vores koreografi, for at garantere en sikker og passende oplevelse for alle deltagere.


Hos Stardancestudio vil dit barn opleve glæden ved at danse, få venner og udvikle et fundament af færdigheder, der vil være gavnlige i deres dansekarriere. Lad dit barn skinne på dansegulvet med vores Disco og Showdance klasse!

 
 


 

 

Læs mere

Fra 6 - 8 år. Dette hold danser i sal 1 på Lyngby Private skole.

Startdato
31.08.2023
Slutdato
13.06.2024
Tid/Sted
Torsdag 16:00-16:30 LPS - ( Lyngby Private Skole ) Dansestudie 1 & 2, Lyngby hovedgade 56
Pris
486,00 kr.
81,25% rabat fratrukket.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram